Meer resultaten voor aziatische massage

Lava Shells Massage Thermae Boetfort Thermae.com.
Deze originele, Aziatische massage lijkt een beetje op een hot stone massage, maar is zachter en oppervlakkiger. De Filipijnse schelpen worden gevuld met een mix van mineralen, algen en zout water. Door die drie te mengen, krijg je een natuurlijke, warme reactie.
traditionele thaise massage
PHAITONG THAI MASSAGE STROMBEEK/BRUSSEL.
beobank
Traditionele Thaise massage 60min.
Dit was voor mij de eerste ervaring met een Thaise massage en als ik eerlijk ben auwch Het is een unieke ervaring en het helpt degelijk je los te maken, maar voor pure ontspanning zou ik een andere massage kiezen.
smartwares alarm
Thaise Massage YinYang Balance Den Haag/Voorburg.
Thaise massage combineert technieken die gewoonlijk apart in de Westerse Fysiotherapie gevonden worden, zoals manuële therapietriggerpoint, behandelingen, segmentale therapie en tracties, met drukpuntmassage en yoga. Deze combinatie van energetische en fysieke aspecten maakt de Thaise massage net zo uniek als zijn effecten.
dakwerken lochristi
Relaxfactory Professionele Massages.
De Balinese Massage is een ontspannende massage waarbij ook de dieper liggende spierlagen gerelaxeerd worden door het gebruik van eeuwenoude oosterse technieken. Het is een krachtige en diepe massage met zalf en olie die zowel bij vrouwen als bij mannen erg geliefd is.
private lease contract
Touch of Grace Aziatische relaxmassage voor dames Kortrijk Heule relax massage voor dames.
hoofd nek armen 30 min. nek schouders 30 min. hoofd gezicht massage 30 min. nek schouders borstkas 30 min. volledige rugmassage 30 min. voeten benen massage 30 min. Aziatische relaxmassage voor dames Kortrijk Heule relax massage touch of grace voor dames.
life coach
Traditionele Thaise Massage Antwerpen Zuid.
Thaise Yoga massage is een van de oudste geneeswijzen uit de Thaise traditionele geneeskunde. Deze vorm van bodywork" bestaat uit een combinatie van reflexologie drukpuntmassage. Door passieve stretching worden dezelfde helende effecten als van yoga bereikt: je energie gaat terug stromen en je voelt een diepe ontspanning.
sales manager salaris
CHAT THAI MASSAGE SCHUTTERSSTRAAT 26 KORTRIJK.
Blind Getrouwd
SPINK THAI MASSAGE EVERGEM / GENT.
vpn op android

Contacteer ons