Op zoek naar massage op zondag?

Massages en sauna in Badhuis Mozaiek te Brugge Hotstone, voetreflex, shiatsu en 4 elements massage door Forever Beauty te Sint-Michiels.
Shiatsu massage bij Forever Beauty te Brugge. Voetreflex massage Forever Beauty te Brugge. Open 7 dagen op 7 van 9u tot 0u30 en dit steeds op afspraak. Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 18u00. Maandag en zondag gesloten.
thaise massage goedkoop
Martins Hotels.
We ontwikkelden een brede waaier aan MartinSpa signature-behandelingen zodat u de weldaad van de meest uiteenlopende massagetechnieken kunt leren kennen: om te ontspannen, om energie op te wekken, om weg te dromen of gewoon om van een zalig moment te genieten. Elke etappe van onze ceremonies wordt zorgvuldig voorbereid zodat elk element ervan u een absoluut welbehagen schenkt in alle sereniteit. Martins City Spa biedt de behandelingen en massages aan die MartinSpa zo succesvol hebben gemaakt: Ontspannende Massage, Stermassage, Deep Tissue Massage, Hoofdhuid en Ontspannende Rugmassage, Voetzoolreflexologie, Prenatale Massage, Ouder-Kind-Massage, Afslankmassage en Voetmassage met Kansu-kom.
massage zondag open
Openingsuren voor massage in kontich.
Zondag 18 November, 2018 close. 1 winkels gevonden. Mas Royale Wellness and Massage. Prins Filiplaan 11. Openingsuren: Vandaag open 1100: 2200: Morgen open 1100: 2200.: Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten. Openingsuren van alle Carrefour Hypermarkten. We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.
fortis
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
Bodylicious biedt u een verscheidenheid aan faciliteiten op Sauna, Wellness Beauty gebied. Persoonlijke aanpak met een perfecte finishing touch, dat is Bodylicious. U merkt het aan de manier van behandelen, aan onze verzorgingsproducten van het merk Babor, aan onze massage technieken, aan onze luxe sauna, infrarood, hammam en relaxatie ruimte.
auto verzekeren
Wellness Massages Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Tijdens een behandeling worden verschillende reflexzones op de voet bewerkt. Door druk uit te oefenen en vooral door het contact dat gemaakt wordt, worden de aanwezige spanningen en blokkades opgespoord en verminderd. Hierdoor komt je lichaam zelf weer in balans en wordt haar zelf genezend vermogen gereactiveerd. Eerst krijg je een ont stressende hoofd/nek/schouder massage van 30 ontspannende minuten, met een verfrissende olie. Daarna gaat alle aandacht naar je voeten handen middels een heerlijke massage met een verkwikkende scrub. Reserveer uw Behandeling. Please leave this field empty. Uw aanvraag is pas definitief indien u van ons een bevestiging ontvangt. Aanvragen binnen 24 uur alleen telefonisch via. 31 075 631 1711. TERUG NAAR WELLNESS. Maandag Zondag: 06.00 23.00 uur.
Apple iPad
Arrangementen Beautyfarm.
vrij gebruik van de thermenfaciliteiten. verzorging in de beautyfarm 50.' Hydraterende gelaatsverzrging voor hem of haar met relaxatietherapie massage. Volledige lichaamsmassage met natuurlijke olie. Inbegrepen is ook een lichte lunch of diner. voorgerecht van de chef hoofdgerecht in ons restaurant.
camping
Een" goeie massage op zondag en maandag kunnen we er weer te. Bornem Gazet van Antwerpen.
Een" goeie massage op zondag en maandag kunnen we er weer tegenaan." 14/08/2015 om 1843: door tdk. Bornem Naast de vele Belgen valt jaarlijks ook het grote aantal Nederlanders op aan de start van de Dodentocht. Neem nu Robert, Andy en David, afkomstig uit Alphen-aan-de-Rijn en Gouda.
Last minutes voor sauna wellness. Last minute boeken? Relaxy.be.
De infrarood kabine met relax bed staat voor u ter beschikking, om erna nog lekker te genieten in de xlusieve relaxcocoon die uitkijkt op het water U geniet volop van de rust en het xlusief kader. kortom TOP BELEVING dat u nog lang zal over napraten.
Wellness Avenue.
Hot Stone massage. De 60 minuten massage is extra weldadig voor uw lichaam en werkt ultiem ontspannend. Behandelingen en massages van 10.30u tot 21.30u en niet mogelijk op zondag. Een reservatie kan kosteloos geannuleerd worden wanneer dit schriftelijk wellness@parkhotel.be of telefonisch gebeurt vóór 11u op de dag voorafgaand op de dag van de geplande behandeling.

Contacteer ons