Resultaten voor chiang mai massage

Massage Chiang Mai GetYourGuide.
Duur: 2 4 uur. Thaise massagebehandelingen luxe spa met hotelovernachting. Duur: 1 2 uur. Trakteer uzelf op een luxueuze massage in een bekroonde spa in het hart van de historische oude stad van Chiang Mai met de gratis ophaal en.
lenen simulatie
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden in de wereld. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.
Market
Thailand Anders dan Anders.
We rijden naar ons hotel in Chang Mai en krijgen gelegenheid tot een echte Thai massage. Mannen en vrouwen worden gesplitst in twee groepen en dan houdt een dame zich gedurende 2uur vakkundig met je bezig en onderga je een deskundige portie trekken, rekken, duwen en pressen, wringen en buigen. Niet slecht, maar echt veel beter voel ik me niet achteraf. Voor de liefhebbers is er een enorme avondmarkt, met duizenden koopwaardige dingetjes, die wacht op ontdekking. 12/3 CHIANG MAI DOI INTHANON MAE SARIANG.
https://www.haarstichting.nl/deelnemende-kappers
NONGKHAI THAI MASSAGE VILVOORDE.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Doen in Chiang Mai: activiteiten die je niet mag missen in Thailand Daphne de Vries.
Neem een traditionele Thaise massage. Chiang Mai is dé plek voor een heerlijke massage. Niet alleen heb je er enorm veel keuze, de prijs is ook nog eens erg goed! Voor zon 200 baht 8, kun je een uur genieten!
ITM Thai Hand Amsterdam International Training Massage School.
After this program you will be the specialist in Thai Yoga Massage Therapy and are able to give relaxing massage as well as therapeutic Thai yoga Massage treatments in your own massage studio, at health centres, schools, companies etc. Become a certified Thai Yoga Massage Therapist.
Siam Spa Relax Chiang Mai.
In Chiang Mai bevinden zich meer dan 300 religieuze tempels. We houden in deze ruimte vast aan de eeuwenoude traditie van de Thaise massages. Hier vind je drie massagekussens terug waarop je in alle rust kan genieten van een traditionele Thaise massage.
TOP 7 Bezienswaardigheden Chiang Mai BROTHERLOUIS.
150 200 THB. In de vrouwengevangenis van Chiang Mai kun je je laten masseren door gevangenen die binnen 6 maanden vrij gaan komen. Het geld dat je betaalt gaat naar de gevangen toe en wordt bewaard tot ze vrij komen. Info Women's' Massage Centre.
Chiang Mai Massage Rotterdam.
Drimble Bedrijvenregister Zuid-Holland Regio Rotterdam Chiang Mai Massage. Chiang Mai Massage. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Rotterdam. Het adres van Chiang Mai Massage is Finsestraat 25 C in Rotterdam. informatie alleen over rotterdam. Wijken in gemeente.

Contacteer ons