Meer resultaten voor duo massage

Zensation Privé-sauna, wellness beauty.
Hot stone massage. Zensation Privé Sauna's' Wellness. Bij Zensation kan u terecht voor privé sauna, wellnessbehandelingen en massages. Een privé sauna huren is puur ontspannen en genieten. Tijdens de gereserveerde tijd is de hele saunaruimte met alle faciliteiten uitsluitend toegankelijk voor jou en genodigden.
prive sauna westerlo
Massages Duo massages Lichaam Rug Gelaat Gent Aquasense.
Gun uzelf een moment van rust en ontdek wat een massage voor u kan doen. Geniet met twee van een deugddoende massage in dezelfde ruimte Alle massage kunnen in duo uitgevoerd worden. Geniet samen van een deugddoende massage in dezelfde ruimte.
duo behandeling schoonheidssalon
Duo massage en privé sauna Nirvana, privé sauna massages Kontich Antwerpen.
supplement voor Orchid complex met tevens Turks stoombad 5 / uur. Uw keuze Verwenpakket 2u/2p: duo massage 60 min en privé sauna 60 min Verwenpakket 3u/2p: duo massage 60 min en privé sauna 120 min. Uw voorkeur Eerst duo massage Eerst privé sauna.
massage 2 personen
Duo Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
We adviseren mensen om de massage aparte ruimtes te genieten voor meer ontspanning maar bieden je ook de mogelijkheid om dit in 1 ruimte te doen. De duo massage duurt telkens 75 minuten. Duo massage in aparte ruimte 140 Euro voor 2 personen.
thaise massage in delft
Getest: hoe onschuldig is een tantra massage? ELLE.be.
Tantra massage: kinky of niet? Tantrische massage blijft een splijtzwam in de wellnesswereld. Veel salons wagen zich er helemaal niet aan. Anderen bieden behalve tantra een hele rist klassieke massages aan. En dan zijn er de salons die alleen maar tantra aanbieden.
lease prive rijden
Massagehuis Time Out.
Voor diegene die heerlijk willen ontspannen met zn tweeën, is een duo massage ten zeerste aan te raden. Stoelmassage is een ontspannende en revitaliserende massage waarbij het hoofd, de nek, de schouders, de armen en ook de handen gemasseerd worden.
personal coach opleiding
Aquabello Wellness Roeselare.
Is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en strijkages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.
duo massage amsterdam
Duo massage Sentuh.
Je kan kiezen tussen een combinatie van verschillende massages. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken. De prijs voor een duo massage is de prijs van de massage naar keuze x2.
pret hypothecaire ing
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle, rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur.
Sea

Contacteer ons