Meer resultaten voor massage op zaterdag

Prive sauna AQUAPUUR in Koersel, Limburg: prive sauna kapsalon wellness zonnebank.:
Deze massage geeft gedurende 8 uren een hydratatie in de bovenste lagen van de opperhuid. Op basis van zoute amandelolie en shea boter, deze edele" olie" hydrateert en verzacht de huid. De ingredinten zijn rijk aan vitamine E, deze zijn herstellend voor de huid.
argenta
Massages.
Dinsdag zaterdag Enkel op afspraak. Maandag zaterdag Van 10 tot 22u Enkel op afspraak. Download hier onze folder. Colini Wellness Beauty. Massages Home Wellness Beauty Foto's' Reservatie Contact. Home Wellness Massages Sauna Sauna Arrangementen Back Colini. Home Beauty Gelaatsverzorging Ontharing Manicure Pedicure Make-up Nailstudio Zonnebank Back Colini. Je kan op elk moment van de dag van zon massage genieten.
latex spuiten
Beauty, relax wellness Carbon Sense City Spa Genk.
Tranquility massage system. Himalaya zout massage. Gelaatsverzorging op maat. Epileren en harsen: Voor haar hem. Definitieve ontharingen met IPL. A complete sense of beauty, relax wellness. Tranquility massage system. Himalaya zout massage. Gelaatsverzorging op maat. Epileren en harsen: Voor haar hem.
schoonmaak vacatures amsterdam fulltime
Massage Schoonheid Londerzeel Wattedoen.be.
Het is een doeltreffend middel om zowel de psychische als de lichamelijke gezondheid te bevorderen. Deze ontspannende massage wordt gegeven op hoofd, nek, schouder en rug met drie verschillende magneten. Relaxatiemassages en reflexologie Anderlecht. Ontspannende lichaamsmassage met warme olie, sportmassage, Californische massage, acupressuur en TuiNa massage.
pen met naam
Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
In hartje Gent ter hoogte van de Vlasmarkt vind je N-Joy Asian Massage. Bij dit salon kan je terecht voor een heerlijke massage die jou lichamelijk en geestelijk doet ontspannen. Het team stemt de behandelingen af op jou als persoon, jouw wensen en verwachtingen.
topper
Voorjaar 2019 privé sauna met overnachting en massage Bellavista Wellness Resort, West-Vlaanderen.
Aankomst op maandag, dinsdag of woensdag. 1 dag staat volledig in het teken van wellness, we starten met 3u privé sauna, s middags serveert gastheer Marnik een lichte lunch. Na de lunch geniet je van een heerlijke lichaamsmassage in combinatie met een gelaatsverzorging.
Check
MASSAGES Au 1001 nuits Chambre d'hôtes' Brabant wallon.
in het weekend vanaf 16.00 uur en vertrek tot 11.00 uur vrijdag tot zaterdag. in de week vanaf 18h00 en vertrek tot 11.00 uur zondag tot donderdag. Rust en discretie gewaarborgd. Wij verzorgen geen maaltijden. Ontspan u en geniet van een goede massage. U wenst uw verblijf te combineren met een massage? Gun uzelf een moment van welzijn en ontspanning. U kunt gebruiken maken van verschillende massages met warme oliën. In Au 1001 nuits kunt u genieten van relaxerende massages in de buurt van Nijvel in een geprivatiseerd en groen kader. We bieden deze massages aan.: Massages van 30, 60 of 90 minuten. Een massage van 30 minuten kost 30 euro, van 60 minuten 60 euro en van 90 minuten 90 euro. Volgens de door u gekozen massagetijd, stellen wij u voor te focussen op bepaalde lichaamsdelen of voeren wij een volledige massage uit.
robots
nooz.be Synchrone duomassage.
120 euro/pp op basis van Priv Design Paviljoen een ongekende parel met privsanitair, eindeloze duodouche en terrassen. Zaterdag, zon, feestdagen vertrek ten laatste 18.00 uur, s Avonds kan je ook langer blijven, kerstvakantie, verlengde weekends of valentijn. 112 euro/pp op basis van Priv Massage Cocon je eigen massageruimte met knusse zetels.
grijze vogel
Massages Privésauna Di Lusso.
ZATERDAG 0900: 2400.: ZONDAG 0900: 2300.: 32 03 314 13 07. De toepassing van deze verschillende massagetechnieken werkt relaxerend op zowel lichaam als geest. 1 uur: 70 / 15, uur: 100. Hot Stone massage. De stenen hebben een ontgiftende en ontspannende werking.
fulfilment

Contacteer ons